Η Λευκάδα θρηνεί. Η Λευκάδα ζει στιγμές οδύνης. Σιωπή και πόνος παραμονή Πρωτοχρονιάς παραμονεύει παντού. Η Αφροδίτη μας στη δύση αυτού του χρόνους μας άφησε. Έφυγε από κοντά μας. Ο χάρος της είχε στήσει καρτέρι στη Λεωφόρο Κύμης. Εκεί έσβησε άδικα και πρόωρα το χαμογελαστό παιδί. Η Αφροδίτη Παντούλα μόλις στα 24 χρόνια της δόκιμος αστυνομικός πηγαίνοντας για την υπηρεσία της.
Η Αφροδίτη κόρη του εν αποστρατεία του αστυνομικού Γιώργου Παντούλα ενός έντιμου πατριώτη Έλληνα και της Ελένης Αθανίτη συνταξιούχου της Αγροτικής Τράπεζας βύθισε ένα νησί στο πένθος.
Ο θάνατος της ήταν τραγικός μια και το αυτοκίνητό της έπιασε φωτιά και δεν μπόρεσε να σωθεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι η μοίρα σου επιφυλάσσει.
Ένα κορίτσι χαρούμενο, με όνειρα για τη ζωή δεν είναι πια μαζί μας Καλό παράδεισο Αφροδίτη. Ο Θεός να δίνει δύναμη στους τραγικούς γονείς σου. Δύναμη στους οικείους σου.

