Το Λαογραφικό Μουσείο του Πολιτιστικού και Πνευματικού Ομίλου Νέων Παλατίων επισκέφτηκε την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παρακλήτου Ωρωπού, Γέροντας π. Τιμόθεος.
Ο Γέροντας π. Τιμόθεος ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου στους χώρους του Λαογραφικού Μουσείου, όπου ενημερώθηκε για τα πολύτιμα εκθέματα.
Ακολούθως η Χορωδία του Ομίλου τον καλωσόρισε με παραδοσιακά τραγούδια.
Στη συνέχεια ο Γέροντας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, παρουσία του Αιδεσιμότατου π. Νικολάου Εφημέριου του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέων Παλατίων, παρουσία των μελών του Δ.Σ του Ομίλου, της Χορωδίας, μελών του Ομίλου, της Ερανικής Επιτροπής και του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν. Παλατίων.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.