Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του επιχειρηματία, από το Χαλκούτσι Ωρωπού, που έπεσε θύμα κλοπής πρόσφατα, καθώς έκλεψαν το αυτοκίνητό του, που το είχε παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του στο Χαλκούτσι.
Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο βρέθηκε από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών στην Αθήνα. Η αστυνομία παρακολουθούσε την υπόθεση της κλοπής από την πρώτη στιγμή που το θύμα απευθύνθηκε σε αυτή και δήλωσε την κλοπή. Είχαν εκδώσει σήμα για το κλεμμένο αυτοκίνητο και τελικά ο δράστης εντοπίστηκε σήμερα, στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών και συνελήφθη την ώρα που πλησίασε το όχημα και το άνοιξε για να μπει μέσα και να φύγει.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρόκειται για Έλληνα νεαρής σχετικά ηλικίας, “κλεφτρόνι” στα κυκλώματα του παραεμπορίου και της λαθραίας διακίνησης ουσιών και κλοπιμαίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ Έκλεψαν αυτοκίνητο επιχειρηματία στο Χαλκούτσι Ωρωπού


Comments are closed.