Απόλυτη επιτυχία είχε το Πανηγύρι που διοργάνωσε, το Σάββατο 8 Ιουλίου, στον αύλειο χώρο των Αγίων Αναργύρων, ο Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου.
Ήταν μια μοναδική βραδιά με πολύ γλέντι, τραγούδι και χορό από τους εκατοντάδες φίλους του συλλόγου που κατέκλυσαν το χώρο, σε μια ανεπανάληπτη εκδήλωση, για τη Δημοτική Ενότητα Χαλκουτσίου, που κράτησε μέχρι το πρωί.

Η πρόεδρος του συλλόγου Άννα Φαρμακίδου – Οικονομάκου ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή, αλλά κα όσους παρευρέθηκαν για την στήριξη της εκδήλωσης που αποδεικνύει τη θέληση αλλά και τη δύναμη των γυναικών να διαφυλάξουν και να διατηρήσουν το θεσμό, που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους φίλους.

Χαιρετισμό απηύθυνε, ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού Ανδρέας Γαζβιβιάν, ο οποίος συνεχάρη τις γυναίκες του Συλλόγου για την τέλεια οργάνωση. Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική», πρώην δήμαρχος Ωρωπού, Γιάννης Οικονομάκος, μετέφερε μήνυμα του Περιφερειάρχη με το οποίο εξέφραζε τη στήριξη του στις γυναίκες του Χαλκουτσίου για την διοργάνωση του πανηγυριού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην Δήμαρχος Θ. Ρούσσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Βελτανιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Ν. Τζεβελέκος και Ευ. Ηλιάσκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ Αγγ. Χατζηιωάννου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Αγγ. Καλύβας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού Ν. Λούπης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκουτσίου Γ. Λιθαδιώτης, οι τοπικοί Σύμβουλοι Χαλκουτσίου Γιωργία Βάθη-Γαζβινιάν, Νέων Παλατίων Μιχάλης Οικονομίδης και Σκάλας Ωρωπού Δ. Ελευθέρας, Πρόεδροι συλλόγων και πλήθος κόσμου.







