Amber Alert για την εξαφάνιση της 15χρονης Ελπίδας από τα Οινόφυτα

«Συναγερμό» σήμανε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για μία 15χρονη η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η Ελπίδα Μ.,15 ετών, εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:00 ώρα, από τα Οινόφυτα Βοιωτίας. Για την εξαφάνιση της ανήλικης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε  στις 05/02/2019, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ελπίδα M. έχει ύψος 1.66 μ., ζυγίζει 65 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε χακί μπουφάν, ροζ μπλούζα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δραματική έκκληση της μητέρας της Ελπίδα να επιστρέψει σπίτι της

Αίσιο τέλος για την 14χρονη Ελπίδα από το Δήλεσι που την αναζητούσαν