Η συμπλοκή ανάμεσα σε Αφγανούς και Πακιστανούς έγινε λίγο μετά τις 12:30 στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos.gr, η περιοχή είναι χωρισμένη στα δύο: Δηλαδή τη μία πλευρά της οδού Μενάνδρου ελέγχουν οι Πακιστανοί και την άλλη οι Αφγανοί, με τα «σύνορα» να έχουν… τοποθετηθεί κατά κάποιο τρόπο στην οδό Σοφοκλέους.
Οι δύο αντίπαλες ομάδες
Δύο αντίπαλες ομάδες Αφγανών και Πακιστανών συγκρούστηκαν με μαχαίρια και λοστούς μέρα μεσημέρι, παρουσία περαστικών και καταστηματαρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες αντιμάχονταν για το ποια θα πάρει τις καλύτερες θέσεις πώλησης στην Ομόνοια.
Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων είναι τέτοιος στο κέντρο της Αθήνας που μπορεί να οδηγήσει σε συρράξεις και αιματηρές συμπλοκές. Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε μία τέτοια συμπλοκή, με έναν νεκρό Αφγανό στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου.ethnos.gr

