Εκδικάστηκαν στην Ευελπίδων τα ασφαλιστικά μέτρα 32 Συμβασιούχων – παρατασιούχων του Δήμου Ωρωπού

Συζητήθηκε, σήμερα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων 32 συμβασιούχων – παρατασιούχων, για την παραμονή τους στον Τομέα Καθαριότητας, του Δήμου Ωρωπού.

Στην εκδίκαση παρέστη ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γιασημάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ύδρευσης Κ. κ. Λίτσας και Καθαριότητας και ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μιχ. Χασιώτης.

Ο κ Γιασημάκης κατέθεσε στο Δικαστήριο   ότι «Μέχρι σήμερα υπήρχε ιδιώτης για την αποκομιδή των σκουπιδιών. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού έχει πάρει απόφαση να επανασυστήσει την υπηρεσία καθαριότητας, με ίδια μέσα  και οι εργαζόμενοι αυτοί είναι απαραίτητοι γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια».

Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου ζήτησε από τις δύο πλευρές να καταθέσουν τα υπομνήματά τους.

Η απόφαση του Δικαστηρίου θα εκδοθεί εντός του μήνα  με την εικόνα να είναι  μάλλον  θετική για τους εργαζόμενους.