Ο 23χρονος φοιτητής έβαλε τέλος στη ζωή του, στη φοιτητική εστία Πατρών. Τελευταίο αντίο στην Αιτωλοακαρνανία…
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε στις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου, από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καλλιθέα Τριχωνίδας στην Αιτωλοακαρνανία, ο 23χρονος φοιτητής που βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Παρασκευής στο δωμάτιό του, στη φοιτητική εστία Πατρών.
Τον 23χρονο από την Αιτωλοακαρνανία τον έψαχναν οι γονείς του γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.
Σύμφωνα με το thebest.gr, εντοπίστηκε κρεμασμένος μέσα στο δωμάτιο από αυτοσχέδιο βρόγχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φοιτητής είχε αφήσει σημείωμα σε εμφανές σημείο του δωματίου στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στην αυτοκτονία.
Ως προς τον χρόνο του θανάτου του η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό του είναι ότι ήταν νεκρός από το βράδυ της Πέμπτης.

