Σε παραγωγική λειτουργιά έθεσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) την εφαρμογή υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2018.
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ από την υπηρεσία αυτή οι φορολογούμενοι θα δύνανται να υποβάλλουν την αρχική εμπρόθεσμη ή εκπρόθεσμη δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα φορολογικά έτη 2015 και μετά ή την τροποποιητική δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα ίδια έτη, συνυποβάλλοντας εφόσον υπάρχει υποχρέωση, το έντυπο Ε2 (Αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας) ή/και το έντυπο Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα).
Θα μπορούν ακόμη να δουν και να εκτυπώσουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους και τα αντίστοιχα εκκαθαριστικά σημειώματα / πράξεις διοικητικού προσδιορισμού φόρου, για τα οικονομικά έτη 2003 και μετά.
Πηγή: cnn.gr

