Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στον ΣΕΑ Μαλακάσας, στο ρεύμα προς Λαμία.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι οπαδοί του Ολυμπιακού επέβαιναν σε έξι αυτοκίνητα και συνεπλάκησαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού που επέβαιναν επίσης σε έξι αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας τραυματισμός, ενώ κάηκαν δύο αυτοκίνητα.
Στο σημείο είχε οριστεί συνάντηση οπαδών του Παναθηναϊκού, για να μεταβούν στη Χαλκίδα. Τότε, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εμφανίστηκαν 100 οπαδοί των ερυθρολεύκων οι οποίοι επιτέθηκαν σε 40 «πράσινους», με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια, από τα οποία, εκτός από τα καμένα αυτοκίνητα, έχει τραυματιστεί ένα άτομο.
Όταν έφτασε η αστυνομία οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν ήδη φύγει από το σημείο και διενεργείται προανάκριση.

