Ο Χρήστος Κάλοου στηρίζει την συγκέντρωση τροφίμων του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκαμίνου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκαμίνου, θέλοντας να ενισχύσει τους συγχωριανούς του που αντιμετωπίζουν προβλήματα τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, ξεκίνησε από την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και θα συνεχίσει έως και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, να συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ο Χρήστος Κάλοου στηρίζει αυτή την προσπάθεια μέσα από ένα σποτάκι, όπου μιλά με ιδιαίτερη ευαισθησία, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης.

Η ευχαριστήρια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκαμίνου

Ευχαριστούμε τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή κ. Χρήστο Κάλοου που στηρίζει και εκείνος την δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκαμίνου για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους οικονομικά ασθενέστερους συγχωριανούς μας!!!

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκαμίνου για όσους έχουν ανάγκη

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται στο Κοινοτικό κατάστημα της Κοινότητας Συκαμίνου 10:00-11:00 κάθε πρωί και στα καταστήματα:

Μίνι μάρκετ Λεμπούση.

Κρεοπωλείο ο Φώτης

Φούρνος Λεμπούση

Κάβα ποτών Ροκκάκης

Καφέ ζαχαροπλαστείο Magic

Κάβα ποτών Λεμπούσης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκαμίνου ευχαριστεί όλους όσους εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και παρακαλεί όσους έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στον ιερέα της ενορίας μας, ώστε να τα διανείμει στους συγχωριανούς μας που έχουν ανάγκη.