Η Ένωση Επιστημόνων Αττικής τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στον Ωρωπό


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Κυριακή 3 Μαρτίου,  η Ένωση Επιστημόνων Αττικής,  με την ευκαιρία ειδικής  εκδήλωσης για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με θέμα «Γυναικών Αρεταί», που διοργάνωσε στον πολυχώρο «Atlantis Prive».

Στην εκδήλωση παρέστη ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο μεγάλο πλεονέκτημα τη χώρας μας που είναι  ο Πολιτισμός και στην ανάγκη ανάδειξης του, «ώστε να δημιουργήσουμε υπεραξίες και εκεί να στηρίξουμε την ανάπτυξη μας».

Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και πρώην Δήμαρχος  κ. Γιάννης Οικονομάκος συνεχάρη τους διοργανωτές για την ωραία εκδήλωση αλλά και τον κ. Πατούλη, ο οποίος έχει επισκεφτεί τον Ωρωπό πολλές φορές δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της περιοχής.

Στην υπέροχη αυτή εκδήλωση όπου υμνήθηκε η γυναίκα μίλησαν:

  • Νικηφόρος Κωνσταντίνος, Πρόεδρος ΟΛΜΕ «Η προσφορά των γυναικών εκπαιδευτικών στην Εκπαίδευση»
  • Αθανάσιος Δικαίος, Λυρικός Καλλιτέχνης «Ωδή στη γυναίκα»
  • Ελπίδα Μηναδάκη, Συγγραφέας παιδικών βιβλίων «Υπάρχει ελπίς» Κωμικός μονόλογος
  • Νίνα Κυβέλου, καθηγήτρια Αγγλικών Νέα Πολιτεία «Μνήμες στο Χαρτούμ»
  • Βάθη Γεωργία, Φαρμακοποιός Χαλκούτσι «Έτσι θα ήθελα το Δήμο μου, το Δήμο  Ωρωπού»
  • Δρ. Κρέμου Έφη, Διευθύντρια Δημ. Σχολείου Αυλώνα «Η γυναίκα στον Ωρωπό. Αναπαραστάσεις-Προοπτικές».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βλάχος, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος  Κατσίκης, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Γ. Οικονομάκος,  Άγγελος Σύρμας και Δημ. Σταύρου, η νυν Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ιωάννα Στεργίου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ Γ. Γιασημάκης και Κ. Σιούτης, ο Πρόεδρος της ΟΣΩ κ. Γιώργος Παναγόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αγγ. Χατζηιωάννου, Αν. Γαζβινιάν και Π. Δέδες,  αρκετοί υποψήφιοι Δήμαρχοι και πλήθος κόσμου.