Δυναμική προεκλογική συγκέντρωση διοργάνωσε, την Παρασκευή 12 Μαΐου, η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην πλατεία των ΚΤΕΛ, στη Σκάλα Ωρωπού, ενόψει των εθνικών εκλογών.
Στη συγκέντρωση μίλησαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος Νάσος Αθανασίου, Παναγιώτης Σκουρολιάκος, Μαρία Αποστολίδου Μυρτώ Κοροβέση.
Παρευρέθηκαν, επίσης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Πέτρος Φιλίππου πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού και Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη, κομματικά στελέχη και πλήθος φίλων και στελεχών του κόμματος.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο έργο που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, στη Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι άφησε θετικό πρόσημο. Επέκριναν την σημερινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι προσπαθεί με ψεύτικα διλλήματα να επηρεάσει την κοινή γνώμη για να κερδίσει τις εκλογές.
Επισημάνθηκε ότι ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής βγάζει από την πρώτη Κυριακή σταθερές κυβερνήσεις συνεργασίας όπως συμβαίνει την Ευρώπη. Ενώ ο κ. Μητσοτάκης επενδύει στο φόβο της κοινής γνώμης για να κερδίσει τις εκλογές. Είναι πηγή αστάθειας τόνισαν οι ομιλητές.
Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν τη συμμετοχή όλων στις εκλογές και, κυρίως, των νέων ανθρώπων, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις εκλογές και να σχηματίσει μια προοδευτική κυβέρνηση.




