Σε ποιον αναφέρθηκε η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου; Τι δεν θα… ξαναγυρίσει εύκολα;
Συγκεκριμένα, η σύζυγος του ταλαντούχου ηθοποιού, Ναταλία Τσαλίκη έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Στη δημοσίευσε έγραφε: «Έχει αρχίσει και γίνεται συζήτηση γύρω απο την φετινή θεατρική κρίση. Καιρός ήταν. Έπρεπε να την περιμένουμε. Έπρεπε επίσης, εμείς οι καλλιτέχνες, να έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας. Ομως ποτέ δεν είναι αργά. Ας πάψουμε να ψάχνουμε τις αιτίες γύρω γύρω κι ας πάμε στο ζουμί.
Έχουμε πάψει- παρασυρμένοι από την περιρρέουσα εμπορευματοποίηση των πάντων- να λειτουργούμε αμιγώς καλλιτεχνικά. Να είμαστε συνδεδεμένοι με το βαθύτερο »θέλω» μας. Με την έμφυτη ανάγκη του καλλιτέχνη για αλήθεια. Για ελευθερία. Έχουμε διαποτιστεί από έντονη ανασφάλεια, ανάγκη να αποκτήσουμε ταυτότητα, να αρέσουμε, να »πουλήσουμε». Ψάχνουμε να βρούμε, τι θέλει ο κόσμος, τι είναι της μόδας, τι είναι το διαφορετικό, το στρεβλό, το εντυπωσιακό, που θα μας κάνει να »ξεχωρίσουμε».
Αν δεν σταματήσουμε να εμπορευόμαστε έτσι τον εαυτό μας, και δεν ξαναθυμηθούμε τον ΛΟΓΟ για τον οποίο γίναμε ηθοποιοί, δεν νομίζω ότι θα ξαναγυρίσει εύκολα ο κόσμος στο Θέατρο.».

makeleio.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

