Βόμβα μεγατόνων η ανεξαρτητοποίηση του Χρήστου Σαμπάνη από την παράταξη Ρούσση

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα στην πολιτική σκηνή του Δήμου Ωρωπού η αιφνίδια ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Σαμπάνη από την παράταξη του Θωμά Ρούσση «Πρώτα ο Δημότης».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Σαμπάνης, ο οποίος αποτελούσε ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας του πρώην Δημάρχου Θωμά Ρούσση, δεν είχε δείξει δείγματα ότι επιθυμούσε να ανεξαρτητοποιηθεί. Η απώλεια του από την παράταξη «Πρώτα ο Δημότης» αποτελεί μεγάλο πλήγμα, ιδιαίτερα δε για την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνα.

Η αποχώρηση αυτή είναι η τέταρτη για την παράταξη του Θωμά Ρούσσης, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Δημοτικών Συμβούλων Τζούλης Κούτσουρη, Μιχάλη Τόλια και Παναγιώτη Πέππα.

Ο Χρήστος Σαμπάνης είναι ένας πολλά υποσχόμενους νέος αυτοδιοικητικός, ο οποίος μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει και ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.