Έφυγε από τη ζωή, σήμερα το πρωί της Κυριακής 12 Μαίου, η Αρχόντω Κούτσουρη, μητέρα της επιχειρηματία και υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Ωρωπού κας Τζούλης Κούτσουρη και πεθερά του Δημάρχου Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια.
Η Αρχόντω Κούτσουρη υπήρξε καθόλη τη διάρκεια της ζωής της μια ευγενής, σεβάσμια προσωπικότητα του Ωρωπού, η οποία τιμούσε την περιοχή με την παρουσία της. Αγαπητή σε όλους, με χαμόγελο, συνέτρεχε τους ανθρώπους όταν είχαν ανάγκη.
Το πένθος βαρύ, καθώς η αποδημία της αποτελεί απώλεια, όχι μόνο για τους οικείους της, αλλά και για την κοινωνία του Ωρωπού.
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η απώλεια της Αρχόντως Κούτσουρη και για το Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια, ο οποίος την υπερεκτιμούσε και τη λάτρευε σαν δεύτερη μητέρα του.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί, αύριο, Δευτέρα 13 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα, Σκάλας Ωρωπού.
Η «Άποψη τώρα» εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους της.
Διαβάστε:Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» της Αρχόντως Κούτσουρη

